Voor scholen

Op Maat werkt ook samen met – en op scholen. Ons uitgangspunt in iedere samenwerking die we aangaan is: Wat is de behoefte van de school? Uiteraard hebben we een aantal standaard mogelijkheden, maar we hebben ook een maatwerktraject waarbij onze professionals met u meedenken. Zo zorgen we ervoor dat we onze dienst precies op uw school afstemmen.

Op Maat Op School

Onze medewerkers ontzorgen uw school. Wij werken ondersteunend en versterkend en zien de inzet van ons team dan ook als een partnerschap waarin de leerling centraal staat. Ons team bestaat uit medewerkers met een passende opleiding en ervaring. Voor iedere school is er een coördinator van Op Maat. Daarmee kan snel geschakeld worden en kan de kwaliteit continu worden geëvalueerd en gegarandeerd.

Waarom Op Maat Op School

Door Op Maat in uw school in te zetten, brengt u diverse vormen van begeleiding een stukje dichterbij. Op Maat heeft uitgebreide ervaring met de begeleiding van leerlingen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Het is een uitgelezen kans om de begeleiding in uw eigen school in te passen en aan te passen. De begeleiding wordt gemakkelijker bereikbaar en flexibeler. Bovendien heeft Op Maat al bijna 15 jaar de motivatiebeurs. De motivatiebeurs is een plek voor leerlingen voor wie begeleiding anders niet financieel haalbaar zou zijn. De invulling van deze plekken wordt volledig aan de discretie van uw school overgelaten.