Aan de slag met summerschool in Nederland

Ben jij op zoek naar een goede summerschool voor Nederland? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Op Maat Studiebegeleiding. We hebben een instituut ingericht waar alle kinderen die dit nodig hebben terecht kunnen voor extra lessen op meerdere verschillende gebieden. Het maakt niet uit in welk vak er bijscholing nodig is, wij zorgen er voor dat jij na het volgen van de summerschool in Nederland helemaal klaar bent om met het nieuwe schooljaar te beginnen. Dat is zeker in deze rare tijden ook geen overbodige luxe.

Lees verder ›

Bijles volgen tijdens summerschool

We hebben bij Op Maat Studiebegeleiding mensen klaarstaan met een zeer gedegen vakkennis op een groot aantal verschillende gebieden. Mensen die deze kennis ook op een duidelijke, inspirerende manier over weten te brengen. Het is dan ook goed om eens te kijken op onze website om te zien wat onze mensen allemaal voor jou kunnen betekenen. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat jij goed weet wat er allemaal van je verwacht wordt en dat je een gedegen kennis in huis hebt als je aan je nieuwe schooljaar begint.

Lees verder ›

Meer weten over onze summerschool voor Nederland?

Indien je meer wil weten over wat onze summerschool allemaal voor je kan betekenen, dan raden wij je aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle info klaarstaan over onze school en de mensen die hier lesgeven. Schroom vooral ook niet om eens contact met ons op te nemen met al je vragen over onze opleiding en de bijlessen die wij geven. Je kunt ook tijdens het schooljaar hiervoor bij ons terecht. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien welke vakken wij allemaal geven en hoe wij er daarmee voor gaan zorgen dat jij de stof veel beter gaat leren kennen!

Lees verder ›

Zorg Op Maat

Op Maat heeft veel ervaring met zorgleerlingen. Kinderen met leerproblemen, autisme, AD(H)D, depressie en angstklachten kunnen wij effectief begeleiden. In onze pakketten, maar soms ook in een andere vorm die we in samenspraak met uw kind, u en school bepalen. Zo helpen wij uw kind verder op een manier die voor hem werkt. Met onze Diagnostiek & Behandeling tak zijn we tevens aanbesteed vanuit de gemeente ‘s-Hertogenbosch voor diverse vormen van jeugdhulp, begeleiding en diagnostiek. Heeft u ontwikkelvragen over uw kind? Wilt u een onderzoek aanvragen? Dan kan dat bij ons. Professioneel, snel en met veel oog voor vertaling naar praktische adviezen en begeleiding.

Lees verder ›