Remedial teaching Den Bosch

Professionele remedial teachers Den Bosch vindt u bij Op Maat Studiebegeleiding. Wij starten altijd met een intake. Het is belangrijk om elkaar te leren kennen. Ook vertellen we u precies hoe wij de begeleiding vormgeven. Natuurlijk krijgen wij tijdens dit gesprek ook graag een zo compleet mogelijk beeld van uw kind. We proberen de aandachtspunten zo helder mogelijk te formuleren. Zo komen we samen tot duidelijk leerdoelen voor de eerste periode.

Lees verder ›

Remedial teacher Den Bosch

Soms kiezen we bij onze remedial teaching Den Bosch ook nog voor een didactisch onderzoek. Dit is niet bij alle kinderen nodig. Soms willen we echter een beter beeld krijgen van het kennisniveau van een bepaalde leerling. Het kan gebeuren dat de uitkomst van het onderzoek invloed heeft op de leerdoelen. Deze moeten we soms bijstellen of herzien. Alles is erop gericht om uw kind de beste begeleiding te geven.

Lees verder ›

Wekelijks een afspraak met remedial teachers Den Bosch

De remedial teacher Den Bosch wil uw kind elke week zien. Zo zorgen we voor een goed proces. Natuurlijk kiezen we altijd voor haalbare doelen. Graag laten we de kinderen succeservaringen opdoen. U als ouder ontvang om de week een verslag van ons. Natuurlijk kunnen we ook regelmatig een gezamenlijk overleg plannen. Wilt u meer informatie of vraagt u het liefst direct een intake aan? Wij staan graag voor u klaar.

Lees verder ›

Zorg Op Maat

Op Maat heeft veel ervaring met zorgleerlingen. Kinderen met leerproblemen, autisme, AD(H)D, depressie en angstklachten kunnen wij effectief begeleiden. In onze pakketten, maar soms ook in een andere vorm die we in samenspraak met uw kind, u en school bepalen. Zo helpen wij uw kind verder op een manier die voor hem werkt. Met onze Diagnostiek & Behandeling tak zijn we tevens aanbesteed vanuit de gemeente ‘s-Hertogenbosch voor diverse vormen van jeugdhulp, begeleiding en diagnostiek. Heeft u ontwikkelvragen over uw kind? Wilt u een onderzoek aanvragen? Dan kan dat bij ons. Professioneel, snel en met veel oog voor vertaling naar praktische adviezen en begeleiding.

Lees verder ›