• bijles-basischool
  • bijles
  • huiswerkbegeleiding
  • informatie-huiswerkbegeleiding

Bossche Bollen 'Wall of Fame'

Of de leerlingen van Op Maat Studiebegeleiding nu huiswerkbegeleiding, bijles of remedial teaching volgen, voor hen heeft de Bossche bol een bijzondere betekenis.

De Bossche bol is natuurlijk een bron van trots voor iedere Bosschenaar. Een Bossche bol is tegenwoordig op heel veel verschillende plekken te verkrijgen, maar er is maar één leverancier die DE BOSSCHE BOL daadwerkelijk produceert. Het is een feest van eenvoud en perfectie. Juist dan is het o zo belangrijk dat de verschillende elementen (soezendeeg, slagroom en de chocoladefondant) perfect bereid zijn.

Bij Op Maat Studiebegeleiding is de Bossche bol een symbool geworden voor inzet, doorzettingsvermogen, optimisme en prestatie. Een beloning van het harde werken en een erkenning van individuele prestatie van de leerling: Leerlingen die ernaar streven om het beste uit zichzelf te halen of een bijzondere prestatie neerzetten; Leerlingen die maandenlang geen voldoende hebben gescoord voor wiskunde en die met veel inzet steeds een stukje omhoog zijn gegaan, zich niet hebben laten weerhouden zich in te zetten, ook al bleven er onvoldoendes komen, die begrepen dat die 2 niet vanzelf een 5,5 werd, maar dat er een weg naartoe nodig was. Extra uitleg, extra opgaven en dan uiteindelijk toch die felbegeerde voldoende binnenslepen... Dat zijn allemaal leerlingen die een Bossche bol krijgen.

En nu, een plek om onze hele eigen Wall of fame te creëren, hier onze eigen Bossche bollengallerij!

Paul: wiskundeA

Paul: wiskundeA

Na zelfstandig de stof van de 4de van wiskundeA te hebben ingehaald in de zomervakantie, nu in 5 vwo een 9,6 voor een onverwachte toets. Knap gedaan Paul!
Femke: Alle vakken voldoende in toetsweek

Femke: Alle vakken voldoende in toetsweek

Femke (5 vwo) bokste tegen een behoorlijke achterstand op. Met veel doorzettingsvermogen heeft ze voor de laatste toetsweek voor alle vakken een voldoende gescoord. Een welverdiende bossche bol (of in dit geval vruchtengebakje).
Bram: StudentAward Meeste Vooruitgang

Bram: StudentAward Meeste Vooruitgang

Bram (3 havo) werkte van zijn 10 minpunten 8 minpunten weg in 4 maanden. Het kostte veel inzet, maar het resultaat is er naar! Daarom hebben we Bram in het zonnetje gezet met een heuse StudentAward met als aanvulling een Reuze Bossche Bol.
Bob: geschiedenis

Bob: geschiedenis

Bob (3 havo) haalde een heel mooi cijfer (8,5) voor zijn geschiedenisproefwerk!
Jan: wiskunde

Jan: wiskunde

Jan (4 havo) heeft in het voorgaande schooljaar hard moeten werken en veel extra moeten doen om zijn wiskunde te verbeteren. Dat deze inzet zijn vruchten heeft afgeworpen bleek in dit schooljaar wel uit zijn prachtige cijfers!
Max: Engels

Max: Engels

Max (3 havo) heeft heel erg hard gewerkt om weer voldoendes te scoren voor Engels. De uitdaging om, ondanks zijn dyslexie, minimaal een 6,5 op zijn rapport te halen voor Engels heeft hij met vlag en wimpel gehaald!
Ruben: winning streak!

Ruben: winning streak!

Ruben (3 havo) is goed bezig! Hij heeft al een paar keer op rij zevens en achten gehaald. Nu even tijd om lekker te genieten.
Britt: Wiskunde

Britt: Wiskunde

Britt (3 havo) haalde in de toetsweek een fantastisch wiskundecijfer. Met heel hard werken, veel inzet en herhaling, scoorde ze een 8,5!
Stijn: wiskunde

Stijn: wiskunde

Stijn haalde een 8,6 voor zijn wiskundeproefwerk! Dat is zeker een Bossche Bol waard!
Luna: Nederlands

Luna: Nederlands

Luna (2 vwo) haalde tot nu toe zessen voor haar Nederlands, maar scoorde onlangs een 8!
Bryan: studievaardigheden

Bryan: studievaardigheden

Bryan (gymnasium 2) begon zijn brugklas op zijn sloffen, maar dat werd steeds lastiger. Hij gooide in de tweede het roer om en ging vakken op een andere manier aanpakken. Dat had al snel effect!
Merel: StudentAward Beste Doorzetter

Merel: StudentAward Beste Doorzetter

Merel (havo 4) verdiende de StudentAward voor Beste Doorzetter en uiteraard de bijbehorende reuze Bossche Bol.
Willem: economie

Willem: economie

Willem (2 havo/vwo) probeert langzaam maar zeker weer bij te raken met al zijn vakken en is weer actief bezig. De laatste twee cijfers waren het bewijs dat hij hard aan het werk is (Frans 9,4! en economie 8,9!).
Vera: Engels

Vera: Engels

Vera (4 mavo), haalde haar eerste voldoende voor Engels dit jaar en niet zomaar een, maar een 7,5!
Ward: geschiedenis

Ward: geschiedenis

Ward (3 vwo) haalde ook een supermooi cijfer voor zijn geschiedenisproefwerk. Normaal een zes, nu een prachtige 8,4!
Floor: Economie

Floor: Economie

Floor (4havo) haalde een 10 voor een economietoets. Een bijzondere prestatie en zekere een Bossche Bol waard. Niet iedereen houdt van een Bossche Bol, dus dan maar een lekkere tompouce!
Casper: wiskunde

Casper: wiskunde

Casper (3 havo) haalde een prachtig cijfer voor zijn wiskunde proefwerk (8,5)!
Jet: StudentAward Uitzonderlijke Prestatie

Jet: StudentAward Uitzonderlijke Prestatie

Jet (6 vwo) verdiende de StudentAward voor Uitzonderlijke Prestatie. Jet heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige jonge vrouw die steeds beter zicht krijgt op haar mogelijkheden en de manier waarop ze die effectief in kan zetten. Binnenkort gaat ze haar examens in met veel vertrouwen!
Tim: wiskunde

Tim: wiskunde

Tim (4vwo) had vorig jaar een moeilijk jaar. Dat het dit jaar beter gaat bleek wel uit zijn wiskundecijfer: een 7!

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring