Examentraining Den Bosch

De examentrainers Den Bosch staan graag voor je klaar als je bang bent dat het niet gaat lukken met je examens. Kies voor een persoonlijke examentraining van Op Maat Studiebegeleiding. Wij begeleiden je op een intensieve wijze. Jij wilt graag je diploma halen? Wij staan graag voor je klaar. Soms kom je er pas op een later moment achter dat de studieresultaten toch wat tegenvallen. Het examen komt steeds dichter bij en voor een aantal vakken sta je er niet al te best voor. Dat kan veel spanning geven. Hoe gaat het op deze manier goed komen met het examen? Aarzel niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je ook de vervelende en lastige vakken onder de knie krijgt.

Lees verder ›

Examentrainer Den Bosch/p>

Tijdens de examentraining Den Bosch gaan we intensief met je aan de slag. Natuurlijk is de situatie prettiger wanneer je er goed voor staat. Toch kun je zeker nog het gewenste papiertje in ontvangst nemen als tot nu toe de resultaten tegenvielen. Kies voor een serieuze en slimme aanpak. Die vind je bij ons. Wil je examentraining in Wiskunde? De verschillende varianten zijn bij ons mogelijk. Ook voor een training op het gebied van NasSk, Bio en Economie kun je bij ons aankloppen. Natuurlijk helpen we je graag als je er niet goed voor staat bij de vakken Engels en Nederlands. Wil je precies weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Lees verder ›

Examentrainers Den Bosch en omgeving

Is een examentrainer Den Bosch eigenlijk wel nodig? Scholen zorgen zelf toch ook vaak al voor examentrainingen? Dat is waar, maar vaak is dit geen hele intensieve training. Soms gaat het slechts om een dagdeel. Er wordt dan voor een bepaald vak een examen gemaakt. Daarna bekijk je met elkaar de antwoorden. Sta je er echt slecht voor bij een vak, dan gaat dit je niet helpen. Bij Op Maat Studiebegeleiding ontvang je een intensieve training. Deze is ook meer gericht op wat jij persoonlijk nodig hebt. Voordat we starten, bespreken we samen de aandachtspunten. We hebben veel aandacht voor elke leerling, want de groepjes bestaan uit maximaal 3 tot 4 personen. We leggen de belangrijkste theorie van het vak nogmaals uit en we oefenen gefaseerd per onderdeel of onderwerp. De uitwerkingen bespreken we en we kijken naar de aandachtspunten. Ook het eindexamen zelf nemen we onder de loep. We zorgen voor tools zodat je het examen strategisch kunt aanpakken. De training bestaat uit een aantal dagen. We verwachten veel inzet en we vertellen vooraf dat deze dagen absoluut intensief zijn. Alles is gericht op het behalen van het gewenste doel. Er zijn diverse opties. Ook een faalangsttraining behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem zeker even contact met ons op.

Lees verder ›

Zorg Op Maat

Op Maat heeft veel ervaring met zorgleerlingen. Kinderen met leerproblemen, autisme, AD(H)D, depressie en angstklachten kunnen wij effectief begeleiden. In onze pakketten, maar soms ook in een andere vorm die we in samenspraak met uw kind, u en school bepalen. Zo helpen wij uw kind verder op een manier die voor hem werkt. Met onze Diagnostiek & Behandeling tak zijn we tevens aanbesteed vanuit de gemeente ‘s-Hertogenbosch voor diverse vormen van jeugdhulp, begeleiding en diagnostiek. Heeft u ontwikkelvragen over uw kind? Wilt u een onderzoek aanvragen? Dan kan dat bij ons. Professioneel, snel en met veel oog voor vertaling naar praktische adviezen en begeleiding.

Lees verder ›