• bijles-basischool
  • informatie-huiswerkbegeleiding
  • bijles
  • huiswerkbegeleiding

Bijlessen

Met behulp van de bijles van Op Maat Studiebegeleiding worden de basiskennis en vaardigheden voor specifieke vakken verbeterd.

Bijles van Op Maat

  • Aan de hand van een gesprek achterhalen we wat de struikelblokken zijn.
  • Bijles wordt in de avonden gegeven, in blokken van 2 uur.
  • Er is aandacht voor kennis, maar ook voor de vaardigheden die nodig zijn om een vak succesvol te beheersen.
  • De studieboeken vormen het uitgangspunt van de bijles van uw kind, zodat er direct aansluiting met school ontstaat.
  • Er wordt aanvullend materiaal geboden in de vorm van extra informatie, uitleg en oefeningen.
  • Toetsen worden besproken en geëvalueerd.
  • Er wordt indien nodig contact opgenomen met de vakdocent van uw kind om eventuele aandachtspunten op te sporen of toetsen in te zien.

Wekelijkse bijles

De bijles vindt wekelijks plaats in groepjes van 2, maximaal 3 leerlingen. De groepsgrootte en frequentie garandeert dat iedere leerling voldoende aandacht krijgt en ruimte en tijd krijgt voor uitleg, om vragen te stellen en te oefenen.

Bijles in een prettige sfeer

Onze ervaring is dat leerlingen met hetzelfde doel voor ogen elkaar motiveren. Wij leren de kennis en de vaardigheden aan die nodig zijn om na een tijd het vak zelfstandig te kunnen bestuderen.

Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op of vul het informatie aanvraagformulier in!

Bijles Biologie

Biologie; zit het vak van de bloemetjes en de bijtjes je in het bloed? Of is het een kwestie van 'Struggle for Life' en 'Survival of the Fittest'? Biologie zit in je DNA, dus breng het naar boven met de bijles biologie van Op Maat Studiebegeleiding!

Bijles Duits

Duits; ga je als een ware hordenloper over de naamvallen heen, of vormen ze echt wel een struikelblok van grammaticale afmetingen? Duits lezen, schrijven en de grammatica begrijpelijk maken, dat doet de bijles Duits van Op Maat Studiebegeleiding!

Bijles Economie

Economie; beurzen, export, concurrentie, werkgelegenheid en staatsschuld: wat hebben die met elkaar te maken? Zij vormen belangrijke radaren in onze economische machine en staan allemaal met elkaar in verbinding. Hoe? Dat leer je bij onze Bijles Economie.

Bijles Engels

Engels; een wereldtaal. De een komt het aanwaaien via taalgevoel, de ander vindt Engels een raadselachtige taal met kromme zinnen en rare woordvolgordes. Lezen, schrijven en grammatica; op een leuke manier leer je het met de bijles Engels van Op Maat.

Bijles Frans

Frans; wist je dat er veel zakendeals niet worden gesloten omdat medewerkers van bedrijven de Franse taal onvoldoende beheersen? Een economische kostenpost! Zeker de moeite waard dus om je Frans te verbeteren met de bijles Frans van Op Maat.

Bijles geschiedenis

Geschiedenis; Hoe is Columbus in Amerika gekomen? Per boot? De Spanjaarden konden toen helemaal geen oceaan oversteken, dus daar zit een verhaal achter. Als je dat begrijpt ontdek je de geschiedenis. Wordt een ware ontdekkingsreiziger met de bijles geschiedenis!

Bijles M&O

Management en Organisatie; wat komt er allemaal kijken bij het runnen van een eigen bedrijf? Van het verkopen van producten tot begrijpen of je bedrijf rendabel is, wat de solvabiliteit is en hoe het zit met de quickratio. Leer er alles van met onze bijles M&O!

Bijles natuurkunde

Natuurkunde; resoneert de fysica bij jou? Of is dat maar relatief en verdwijnt al het natuurkundige in een zwart gat? Creëer momentum en ontwikkel je innerlijke Einstijn met de bijles natuurkunde van Op Maat Studiebegeleiding.

Bijles Nederlands

Nederlands; we opgroeien met deze taal op en in het dagelijks leven worden we er veelal mee omringd. Toch heeft niet iedereen de grammatica, schrijven of het tekstverklaren van nature in de vingers. De logica van het Nederlands leer je met onze bijles Nederlands.

Bijles Scheikunde

Scheikunde; goochel jij met de elementen, of heb je het gevoel dat je in een neerslag door de oplossing heen zakt op het moment dat je een reactievergelijking moet opstellen en met mollen moet rekenen. Leer heldere oplossingen beschrijven met de bijles scheikunde.

Bijles wiskunde

Wiskunde; een van de weinig talen die je vrijwel universeel zou kunnen noemen. Maar als de stelling van Pythagoras of het opstellen van een raaklijn je het gevoel geven blind te zijn voor deze taal, kunnen wij je helpen die te leren lezen met onze bijles wiskunde.

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring