• bijles
  • bijles-basischool
  • huiswerkbegeleiding
  • informatie-huiswerkbegeleiding

Toetsweekpakket

Zie jij de bomen door het bos niet meer als de toetsweek eraan komt? Lukt het keer op keer niet om op tijd te beginnen? Of ben je van goede wil, maar kun je je gewoon thuis niet zo goed concentreren? Wat de reden ook is, een toetsweek kan overdonderend zijn. Met het Toetsweekpakket helpen we je door deze periode heen.

Het Toetsweekpakket, een tijdlijn

Twee weekenden voordat je toetsweek begint:

  1. Inventariseren: Vergis je niet, dit is soms lastiger dan je denkt!
    Je komt langs zodat we kunnen inventariseren welke stof er precies wordt getoetst en hoe je ervoor staat.

  2. Plannen: Dat zit dus in het deel van je brein dat nog volop in ontwikkeling is, maar samen komen we er wel uit!
    Gezamenlijk maken we een planning. We kijken niet alleen naar de stof die getoetst wordt, maar ook naar wat je makkelijk vindt, wat je juist moeilijk vindt en hoe je vakken aan kunt pakken. Daarnaast bekijken we ook wat er verder nog in die weken moet gebeuren. Moet je misschien nog werken of sporten? Dan houden we daar rekening mee in je planning.

  3. In dit weekend kun je ook al lekker aan de slag op onze locatie in het centrum. In de ochtend van 10:00 - 13:00 u kun je op zaterdag en/of zondag aan de slag.

De week voor de toetsweek:

Je bent iedere middag aanwezig bij de locatie van jouw keuze. Tijdens de middag helpen we je om aan de slag te gaan, de stof te bestuderen en je planning te volgen. Lukt dat een keer niet? Dan passen we hem samen aan met het oog op je prioriteiten en je doelen. Dagelijks ontvangen je ouders een kort verslagje waar je die middag aan hebt gewerkt en of er nog iets aan gedaan moet worden.

Het weekend voor de toetsweek:

In het weekend voor de toetsweek werk je hard door. Zaterdag en zondag van 10:00 - 13:00 u ben je je dagen goed begonnen want soms is alleen al dat superlastig! Samen met je lotgenoten ben je nog 1 weekend aan het zwoegen.

De toetsweek:

We passen je aanwezigheid aan op je toetsweekrooster zodat je aansluitend op je toetsen aanwezig kunt zijn. Je gaat hard aan de slag om de toetsen van de volgende dag voor te bereiden. We overhoren de stof of laten je oefenen met een oefentoets om te zien hoe goed je de stof beheerst.

Na de toetsweek:

Even uitpuffen en een welverdiende break nemen in het weekend, of misschien heb je wel echt een zomervakantie!

Toetsweekpakket:

De kosten van het toetsweekpakket zijn € 495,-

Lijkt dit je wel erg intensief en wil je wel extra begeleiding? Plan zelf je uren in met de strippenkaart. Lees hier meer informatie over de strippenkaart.

 

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring