• bijles
  • huiswerkbegeleiding
  • informatie-huiswerkbegeleiding
  • bijles-basischool

Summerschool

SummerSchool: bijspijkeren in de vakantie

Heb jij in de laatste maanden van het schooljaar niet zoveel gedaan tijdens de online lessen?

Ga je over naar de middelbare school en wil je weten hoe je dan het beste kunt leren?

Ga je over naar de eindexamenklas en heb je toch echt even wat extra les nodig in die een of twee vakken?

Dan is onze SummerSchool precies wat jij nodig hebt!

Bijspijkeren tijdens SummerSchool

In 5 dagen werken we keihard aan dat ene vak dat jij zo lastig vindt of aan je studievaardigheden. We gebruiken jouw eigen lesmethode als uitgangspunt zodat we aansluiten bij wat de school verwacht dat jij kent als je in het nieuwe schooljaar begint. Of het nu scheikunde, wiskunde of economie is, wij staan voor je klaar!

In groepjes van 6 leerlingen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je de stof herhaalt, lastige onderwerpen onder de knie krijgt en meer inzicht krijgt in hoe je vragen aan kunt pakken. Met handige stappenplannen en tips wordt het steeds gemakkelijker.

SummerSchool bijspijkeren zo doen we dat

SummerSchool online

SummerSchool online; dat betekent bijspijkeren online. Met een van onze begeleiders neem je de stof door aan de hand van jouw eigen lesmethode. We beantwoorden vragen en behandelen onderwerpen om ervoor te zorgen dat je de stof begrijpt. Daarna ga je aan de slag met opgaven. Online werk je ook niet alleen. Via Zoom heb je contact met andere leerlingen die door heel Nederland bezig zijn om hun kennis en vaardigheden bij te spijkeren. We sluiten de week af met een overzicht van de onderwerpen die we hebben behandeld en geven je nog een aantal aandachtspunten mee waarop je moet letten in het komende schooljaar.

We werken in blokken van 45 minuten met korte pauzes ertussen voor een optimale concentratie.

Per dag werk je van 10:00 - 12: 30 en van 13:30 - 15:00 u. Je hebt dus ook gewoon de tijd om uit te slapen, lekker te lunchen en nog even te gaan zwemmen als het lekker weer is.

SummerSchool op onze locatie in 's-Hertogenbosch

SummerSchool op onze locatie in het hartje van 's-Hertogenbosch. Met een van onze begeleiders neem je de stof door aan de hand van jouw eigen lesmethode in groepjes van maximaal 6 leerlingen. We beantwoorden vragen en behandelen onderwerpen om ervoor te zorgen dat je de stof begrijpt. Daarna ga je aan de slag met opgaven. Als je er niet uit komt, helpen we je weer verder. We sluiten de week af met een overzicht van de onderwerpen die we hebben behandeld en geven je nog een aantal aandachtspunten mee waarop je moet letten in het komende schooljaar.

We werken in blokken van 45 minuten met korte pauzes ertussen voor een optimale concentratie.

Per dag werk je van 10:00 - 12: 30 en van 13:30 - 15:00 u. Je hebt dus ook gewoon de tijd om uit te slapen, en ruim voldoende tijd om de door ons verzorgde lunch te eten een stukje door het centrum te slenteren en naderhand om nog even te gaan relaxen of zwemmen met je vrienden.

SummerSchool Bijspijkeren prijzen

SummerSchool online € 400,-

SummerSchool op onze locatie in 's-Hertogenbosch € 500,-

Wilt u meer weten over specifieke diensten van Op Maat, dan kunt u hieronder een keuze maken voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of een informatieaanvraagformulier invullen!

 

Studievaardigheden

SummerSchool Studievaardigheden: begin jij volgend jaar in de brugklas en wil je alvast weten hoe je het beste bepaalde vakken leert en toetsen kunt inplannen? Of ga je naar groep 7 of 8 en kan je rekenen of taal wel een boost gebruiken? Dan is deze SummerSchool wat voor jou!

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring