• informatie-huiswerkbegeleiding
 • bijles
 • bijles-basischool
 • huiswerkbegeleiding

Finishlijnpakket

Leerlingen die in de laatste fase van het schooljaar zitten (de laatste 4 maanden), melden zich aan voor het finishlijnpakket. Het finishlijnpakket bevat precies wat je nodig hebt om de laatste meters van het schooljaar zo goed mogelijk door te komen. Met hard werken kun je dan toch lekker over!

Hoe het Finishlijnpakket je helpt overgaan:

In het Finishlijnpakket zitten:

 • 4 middagen huiswerkbegeleiding per week tot 18:00 u. Vrijdag is een verplichte middag.
  Je maakt dus in een rustige omgeving, onder begeleiding je huiswerk. We helpen je met plannen, organiseren en overhoren de stof. Zo weet je zeker dat je niks uitstelt.

 • 1 bootcamp bijspijkeren.
  Voor 1 vak dat je extra lastig vindt, wordt het weekend van 20 en 21 juni een bootcamp ingepland. Je werkt dan intensief, in 4 blokken van 3 uur om dat vak goed onder de knie te krijgen voor het einde van het schooljaar.

 • Het toetsweekpakket voor de laatste toetsweek.
  Er wordt een individuele planning ter voorbereiding van de toetsweek gemaakt zodra het toetsweekrooster bekend is. Je bent de week voor de toetsweek en de toetsweek zelf, iedere dag aanwezig. Daarnaast is kun je in het weekend van 27 en 28 juni op onze locatie in het centrum studeren. Optimale focus dus!

Wil jij ook overgaan? Schrijf je dan in voor het Finishlijnpakket!

inschrijvingen in de maand april: € 495,- euro per maand

inschrijvingen in de maand mei: € 550,- per maand

inschrijvingen in de maand juni: € 650,- per maand

Is het Finishlijnpakket niet precies wat je zoekt? Voor de laatste maanden van het schooljaar kun je ook de strippenkaart inzetten. Check hier voor meer informatie.

 

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring